Goede afspraken maken goede vrienden  

Reservatie's kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer: +32 491/52.89.88   maar dienen wel per e-mail bevestigd te worden met opgave van  gereserveerde uren, naam, adres EN telefoonnummer of direct per e-mail: sauna.aartselaar@hotmail.com

Om al onze klanten tevreden te stellen is het belangrijk dat u tijdig aanwezig bent en dat u de vertrektijden respecteerd. Om ons de kans te geven alles netjes in orde te brengen voor de volgende bezoekers, rekenen we een uur tussen twee boekingen. Daarom kunnen we geen extra tijd voorzien indien u niet tijdig aanwezig kan zijn.

Als u niet tijdig ter plaatse kan zijn, verwachten wij van u dat u ons steeds op bovenstaand nummer belt zodat we weten van de vertraging. Daarom vragen we u ook om te bevestigen met telefoonnummer zodat wij ook U kunnen bereiken.

Reservaties zonder nummer herkenning zullen niet aanvaard worden. 

Gereserveerde uren zullen volledig aangerekend worden ook al komt u later toe of vertrekt u vroeger dan voorzien.

Algemene regels

Reservatie's langer dan 1 week op voorhand:   50% van de huurprijs dient 4 dagen op voorhand gestort te worden op onze rekening  BE27 6528 1526 4773

reservatie's "last minute" dienen met opgave van naam, adres en telefoonnummer te gebeuren

Annulatie: Annulatie's dienen te gebeuren minimum 2 dagen op voorhand dit zonder kosten Bij laattijdige annulatie rekenen we 50% van de huurprijs aan Bij niet verschijning rekenen we het hele bedrag aan.